Öğrencilerimiz Ulusal Mimari Metin Yarışmasında Ödüller Kazandı
24.05.2022

Prof. Dr. Hakan Anay, Doç. Dr. Ülkü Özten ve Dr. Öğr. Üyesi Nihan Hacıömeroğlu yönetiminde Theories of Architecture dersi kapsamında girmiş oldukları, 1927 Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Mimarlıkta Eleştirel Okumalar - Üniversite Öğrencileri Metin Yarışması'nda ödül alan 3. sınıf öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz:

3.’lük ödülü: “Bakir Bir Evrende Yeniden Doğuş” adlı çalışmalarıyla (Nazlıcan Matlar, Hilal Kat, Ecem Fettahoğlu, Berfin Göz, Nur Gürbüz, Huriye Demirci)

Yayınlanma ödülü: “Dijital Mimarlığın Geleceği: Metatasarım” adlı çalışmalarıyla (Nurgül Altındaş, Çiğdem Ceyda Demir, Göksu Taş, Sedanur Aykal, Esma Özdemir, Burak Sevindik, Hayriye Fulya Kaya)

Yayınlanma ödülü: “Metarchitecture” adlı çalışmalarıyla, (Kübra Andaç, Anselvie Oyoua-Odouki, Safie Seitaptieva, Ayşegül Melike Korucu, Tuğba Öncül, Abdul Basir Qaderi)

Yayınlanma ödülü: “Dijital Çağın Agorasında Zaman ve Deneyim Araması” adlı çalışmalarıyla, (Bakiye Şevval Dikdurak, Bengü Şahin, Sadık Yusuf Ceylan,Beyzanur Gürbüz, Ali Tolunay Tahmaz, İrem Özyiğit)

Ödül Listesi