Öğrencilerimiz ulusal yarışmada ödül kazandı
12.12.2019
Öne çıkan görsel

Öğrencilerimizden Ferhat Çerkeş ve Oğuzhan Baykal eşdeğer mansiyon ödülüne layık görüldüler.

ARCHISECTIONS ”YARATICI VE İLHAM VEREN KENTLER YARIŞMASI ÖDÜLLERİ 2019

Archisections Yaratıcı ve İlham Veren Kentler İçin Ulusal Fikir Yarışması sonuçlandı. Yarışmaya katılan ve derece alan herkesi tebrik eder başarılarını dileriz.

Archisections Yaratıcı ve İlham Veren Kentler İçin Ulusal Fikir Yarışması asil jüri üyeleri Sevinç Ormancı, Melike Altınışık, Ümit T. Arpacıoğlu, Ece Ceylan Baba, Murat Gül, Elmira Gür, Demet Mutman, Mustafa Özgünler, Jean François Pérouse, Murat Tabanlıoğlu, Vehbi Tosun, Hülya Turgut, Han Tümertekin, Gülay Usta’dır.

Archisections Yaratıcı ve İlham Veren Kentler İçin Ulusal Fikir Yarışması jüri değerlendirmesi, 4 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 10:00’da İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleştirilmiştir. Yarışmaya 26 farklı üniversiteden toplam 77 proje katılmıştır.

Öğrencilerimizden Ferhat Çerkeş ve Oğuzhan Baykal 11789 rumuzlu "Bio-Towers 2100" isimli projeleri ile eşdeğer mansiyon ödülüne layık görüldüler.